Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,3
Comfort
6,7
Locatie accommodatie
7,6
Faciliteiten
6,9
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
8,4

Beoordelingen

    christina
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    5 februari 2018
    de kamer was oppervlakkig gezien schoon, maar je moest geen stoelen opzij zetten. Meubilair was oud, de douche was erg klein en het water wisselde constant van temperatuur.
    Vriendelijke eigenaren. Een typisch ouderwets familiehotel, waar je het gevoel hebt dat de tijd 30 jaar heeft stilgestaan. Sanitair was netjes en schoon, bedden en beddengoed ook. Fijn dat er een ijskastje in de kamer stond! Prijs/kwaliteit prima.
    geen
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    20 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jaring
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Alex
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    25 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Arjen
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 maart 2017

    prima slaapplek voor weinig en als je op doorreis bent

    Het is gedateerd maar dat is niet erg
    grote kamer voor de hele familie.
    erik
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    6 maart 2017
    water was niet echt warm
    ontbijt was prima
    C.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    31 december 2016

    Prettig verblijf!

    Fijne sfeer en fijne mensen.
    Anoniem
    be

    Beoordelingsscore

    4,6
    16 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    16 augustus 2016

    tegenvaller

    De accommodatie vervallen onverzorgd,idem personeel. Kamer zag er ook onverzorgd uit.
    Er was eigenlijk niets wat echt beviel.
    Jeremy
    us

    Beoordelingsscore

    10
    27 januari 2018

    Enjoyable stay

    This isn't something I "didn't like" per se, but if you're a dumb American who only speaks English (which describes most of my group), expect to use a translator app to communicate with the staff. (The staff are accustomed to this and we didn't have any problems doing this.)
    Reasonably convenient location (we were attending 34C3 at the Leipzig Messe). Breakfast was nice. Staff were helpful (though we didn't need to talk to them often). Good price.
    Carlo
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    10 december 2017

    Perfectly suited to the purpose of the visit (connecting flights).

    Nicely located near the airport, very close to public transportation (15 min. to centre of town). Calm neighbourhood, no noises at night. Friendly staff, good breakast!
    se

    Beoordelingsscore

    4,2
    19 augustus 2017
    You get what you pay for...
    Well...
    Lamia_Reno
    pl

    Beoordelingsscore

    10
    10 september 2016

    Feel like home :-) The Best place in Lipsk

    The ladys who works there were amazing. Atmosphere like in family :-)
    Robert
    se

    Beoordelingsscore

    7,5
    6 juli 2016

    An ok one night hotel with good breakfast

    The hotel is not very welcoming (in fact it seems nearly closed). Indoors normal! No internet. Quite far away from everything
    Friendly staff Good and big room with a kitchen, but an old small CRT TV. No soap in shower and the existing one wall-mounted at the sink. Good breakfast (good lemon yogurt!!)